Identity Building
Je gevaarlijkste concurrenten zijn degenen die het meeste op je lijken. De verschillen tussen jou en je concurrenten zijn de basis van je voordeel.
Bruce Henderson, Boston Consulting Group

Buitenkant als spiegel van fundament

Het enige waarin dienstverleners echt uniek en onderscheidend zijn, is identiteit. Al het andere is kopieerbaar. Identity building is het versterken van de unieke betekenis van een organisatie voor haar omgeving.

Identity buildingDe bouwstenen cultuur, leiderschap, drijfveren, medewerkers, dienstverlening, huisstijl, communicatie, klantbeleving en loyaliteit bepalen samen de identiteit van een organisatie. Het is de kunst om deze elementen succesvol met elkaar te verbinden; communicatie zorgt daarvoor.

M8 Communicatie draagt een steentje bij aan het professioneel opbouwen van de identiteit van uw onderneming. Wij kunnen focus aanbrengen in het beleid, deelprojecten uitvoeren, begeleiden van processen en coachen en trainen van medewerkers. Het resultaat is een authentieke identiteit weerspiegeld in een sterk imago.

uw identiteit = uw bestaansreden

Wanneer u ook de waarde inziet van een gedegen fundament, dan bouwen we als sparringpartners verder aan een consequent en eenduidig beeld van uw onderneming. Interesse om samen te bouwen? Leg dan de eerste contactsteen!