Over M8 Communicatie
Blijf weg bij mensen die proberen je ambities te kleineren. Mensen van geringe betekenis doen dit altijd, maar de echte groten geven je het gevoel dat jij ook groots kan worden.
Mark Twain

M8 Communicatie maakt het verschil

M8 Communicatie prikkelt haar relaties met haar passie, gedrevenheid en creativiteit, zodat personen of organisaties op authentieke wijze groeien. Bij de ontwikkeling van gedrag, communicatie en (re)presentatie starten we bij uw talent, waarden en motivatie om uit te komen bij uw persoonlijke of organisatiedoel.
U ervaart een toegevoegde waarde doordat we vakkennis, ervaring en out of the box denken inzetten. Uw talent en kracht maken we zichtbaar door uit te gaan van U.
Lees meer >

Miranda Kampers met De beste versie van jezelf!Wie is de kracht van M8 Communicatie?

Miranda Kampers vertaalt de kracht van
M8 Communicatie op een inspirerende en creatieve manier naar uw organisatie.
Met haar ruime ervaring in het vakgebied en haar veelzijdige deskundigheid kan ze uw vraagstuk op empathische wijze ombuigen in resultaat.
Lees meer >

Anderen over M8 Communicatie

De waarde van een aanbeveling is niet te onderschatten. Uit onderzoek blijkt dat we veel meer vertrouwen op de mening van een derde. Wat er over M8 Communicatie gezegd wordt, heeft (veel) meer invloed dan wat we zelf zeggen. We presenteren daarom graag onze ambassadeurs.
Lees meer >

Wilt u ook het verschil en de kracht van M8 Communicatie ervaren? We ontvangen graag uw bericht!